torstai 2. elokuuta 2007

Rasistisia partikkeleita ilmassa!

http://www.allaboutfeed.net/news/id102-16907/muslims_protest_over_uk_pet_food_factory.html

Iso-Britannian muslimit ovat keksineet taas uuden asian josta räksyttää ja jonka tiimoilta esittää järjenvastaisia, kohtuuttomia vaatimuksiaan: Coton Parkiin on suunnitteilla lemmikkieläinten ruokaa valmistava tehdas, mutta paikalliset muslimit vastustavat suunnitelmaa ankarasti, koska alueen ilmatilaan saattaa teollisesta prosessista johtuen päästä rasistisia sikapartikkeleita.

Rasismi saattaa siis vastedes ihan oikeasti sataa taivaalta rauhanuskovaisten niskaan, he saattavat joutua sisäänhengittämään rasismia, rasismi saattaa saastuttaa heidän vaatetuksensa.

Johan on rasistinen viharikos, uskonrauhan rikkominen ja ties mitä.

Paikallisen asukasyhdistyksen puhemies (nimestään päätellen ns. valtaväestön edustaja):

"Kyse on ehdottomasti tärkeästä ja arasta asiasta."

"Alueella vaikuttaa huomattava muslimielementti, joten mahdollinen ongelma on olemassa."

Väistääkö nyt länsimainen teollisuus kuu-uskontoa konfliktin välttämiseksi? Saa nähdä. Mitä seuraavaksi ollaan vaatimassa?

Tähän siis tullaan kun "tietyiltä elementeiltä" itseltään ei vaadita mitään, ei edellytetä integraatiota vastaanottavaan kulttuuriin ja tapoihin, siedetään (siis suvaitaan) kyseenalaistamatta kaikenlaiset vaatimukset ja vielä väitetään tätä "monikulttuuriseksi rikkaudeksi".

Jos elämä rasistisissa länsimaissa on oikeasti näin vaikeaa, herää helposti kysymys, miksi muslimit jaksavat täällä sinnitellä. Niin, onhan tietysti se sosiaaliturva, ja tottahan toki myös työttömyyskorvaukset, lapsilisät, kotouttamistuet, arabian- ja somaliankieliset tulkit, yhteiskuntajärjestelmä jossa voi tehdä ja vaatia mitä tahansa rasismiin vedoten, vapaus hengailla kaiken päivää kun mitään ei tarvitse tehdä itse (paitsi tietysti lapset, mutta sehän näyttää onnistuvan ihan ok) ja lopuksi vielä tanopäinen vihervasemmistolainen suvaitsevaiseliitti, joka on suunapäänä helpottamassa integraatiokyvyttömien tulokkaiden elämää ja jopa pyrkii siihen, että koko integraatiokyvyttömän tulokkaan kansa saadaan tänne jo täälläolevien seuraksi: rajat auki ja rekrytointipisteet Afrikkaan!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Alueella vaikuttaa huomattava muslimielementti, joten mahdollinen ongelma on olemassa."

Tämä lausehan tietenkin pitää täysin paikkansa, kyseinen kommentoija ei vain ole älynnyt että ne muslimit ovat se ongelma eikä se tehdas.

Missä tahansa missä on 'huomattava muslimielementti', on myös ongelma...

Etnohelvetti kirjoitti...

Haha, loistava huomio, eikä johdu edes suomennoksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hip hei, suomessa jos vastaavaa olisi ilmassa niin nötkötti kiellettäisiin heti!

"Tämä on selvä rasistinen hyökkäys pyhää ja suvaitsevaa uskontoamme vastaan"

reino kirjoitti...

Täytyypä taas illalla muistaa laittaa kasslerit grilliin käristymään oikein kunnolla ja toivoa, että tuuli vie sian oksidit kohti Mekkaa! :)

Sozaburo kirjoitti...

Tämä on suunnilleen yhtä sairas uutinen kuin joku aika sitten Jihad Watch:ssa ollut juttu miehestä, joka joutui putkaan ja käräjille koska käynnisti autonsa kadulla. Siis ajotiellä, jossa autoilla yleensä ajetaan, paitsi ehkä Rauhan Uskonnon valtakunnissa.

Paha Teko oli se, että lähellä asuneen muslimiperheen mukaan mies revitteli rasistisesti autonsa moottoria.

Alan olla sitä mieltä, että ainoatakaan muslimia ei pidä enää päästää maahaan. Tai mielellään koko Eurooppaan.

Anonyymi kirjoitti...

Afrikasta ei voida tuoda kaikkia ihmisiä Eurooppaan, koska afrikkalaiset lisääntyvät Afrikassa nopeammin kuin heitä voidaan ottaa Euroopassa vastaan.

lot kirjoitti...

Kiitokset, etnohorna. Eiku -helvetti.

Oli ihan pakko säilöä possupartikkeli-sana talteen jälkipolvien pällisteltäväksi.

Etnohelvetti kirjoitti...

Kiitos, lot, se oli minulle kunnia :)

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos